Nevyhnutnosť cudzích jazykov vo firemnej praxi - Dobrota, Martin
Nevyhnutnosť výučby cudzích jazykov na slovenských vysokých školách a návrhy ďalšieho smerovania cudzojazyčného vzdelávania v univerzitnom kontexte.