Strategické východiská pre rozvoj inovatívnej projektovo-orientovanej organizácie - Marsina, Štefan
Systémové a strategické aspekty projektového manažmentu. Pôvod projektu v podnikateľskom prostredí. Inovačný projekt ako nástroj inovačnej strategickej zmeny. Projektovo-orientovaná organizácia.