Psychologicko-ekonomické aspekty skrytej chudoby na Slovensku - Soroková, Tatiana
Súvislosti medzi ekonomickým rastom a rastom chudoby na Slovensku. Psychologické dôsledky chudoby. Druhy chudoby. Chudoba etnických minorít. Faktory chudoby aktívnej populácie.