Impact of the global financial crisis on the investment banking industry - Oravíková Podoliaková, Katarína
Investičné bankovníctvo po finančnej kríze v rokoch 2007-2009. Trendy a výzvy investičného bankovníctva. Súčasná situácia investičných bánk.