Kontrolný výkaz pri DPH od 1.1. 2014 - Válek, Juraj, 1981-
Nová povinnosť, ktorá pribudne od 1. januára 2014 platiteľom dane z pridanej hodnoty. Povinnosť predkladať údaje o dodávkach tovarov a služieb v elektronickej forme, tzv. kontrolný výkaz. Je to opatrenie, ktorým chce Ministerstvo financií bojovať proti daňovým únikom na DPH.