Trh zlata z pohľadu centrálnej banky a menovej politiky - Kozmová, Lucia
Vývoj menových agregátov a ich súvislosť s trhom a cenou zlata. Korelácia a vzťah medzi rastom peňažných agregátov a rastom cien zlata. Vytvorenie regresnej analýzy vybraných menových agregátov a ceny zlata.