Používanie motorového vozidla na súkromné účely - Strählová, Jarmila
Zaradenie motorového vozidla do obchodného majetku. Daňové výdavky pri obstaraní a pri používaní motorového vozidla. Daňové výdavky pri použití vozidla aj na súkromné účely. Použitie motorového vozidla na súkromné účely podnikateľom. Použitie motorového vozidla na súkromné účely zamestnancom. Výdavky na spotrebu PHL. Praktické príklady.