Nezdaniteľné časti základu dane v roku 2013 - Oravcová, Martina
Základ dane, ktorý znižujú nezdaniteľné časti. Životné minimum pre výpočet výšky nezdaniteľných častí. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela). Dobrovoľný píspevok na starobné dôchodkové sporenie. Zrušená nezdaniteľná časť. Praktické príklady.