Perspektívy daňovej a odvodovej legislatívy v Slovenskej republike - Palko, František, 1972-
Optimalizácia daňového a odvodového bremena na Slovensku. Boj proti daňovým únikom a daňovým podvodom. Externé faktory modernizácie daňovej legislatívy v Slovenskej republike.