Vodcovstvo založené na charaktere, zodpovednosti a etike - Ljudvigová, Ivana
Zodpovedné vodcovstvo budované na charaktere lídra. Zodpovedné podnikanie. Spoločenská zodpovednosť organizácií. Etika vo vodcovstve.