Ekonomicko-finančná kríza súčasnej civilizácie a možnosti jej manažérskeho riešenia v podmienkach Európy - Vančová, Zuzana
Ekonomicko-finančná kríza súčasnej civilizácie ako dôsledok narastajúcej globalizácie. Vplyv globalizácie na rozširovanie krízy do celého sveta. Opatrenia na elimiáciu následkov krízy. Priebeh krízy od jej vzniku v USA až po súčasnosť. Vplyv krízy na Európu.