Trh krátkodobých cenných papierov peňažného trhu eurozóny v podmienkach súčasnej finančnej krízy - Malacká, Viera
Peňažný trh eurozóny a jeho segmenty. Analýza obchodov s krátkodobými cennými papiermi na peňažnom trhu eurozóny (2006-2012).