Outsourcing IT služieb včera, dnes a zajtra - Bróska, Michal
Minulé a súčasné trendy na trhu outsourcingových služieb. Poskytovanie kontraktov IT služieb. Faktory ďalšieho rozhodovania sa pri obnovovaní outsourcingových služieb.