Krízové riadenie bánk v kontexte finančnej krízy - Klimiková, Mária
Finančné krízy. Krízové riadenie bánk. Smernice Európskeho parlamentu a Rady. Liikanenova správa. Vickersova správa. Opatrenia k stabilnému bankovému sektoru.