Malé a stredné podniky - Európska únia, Slovenská republika, okres Komárno - Dobai Korcsmáros, Enikő
Podstata podniku. Kategorizácia MSP v EÚ. Význam MSP pre rozvoj ekonomiky štátu. Výhody, nevýhody, bariéry podnikania v MSP. MSP v EÚ a v SR. Podiel MSP na zamestnanosti. Situácia MSP nefinančného sektora v Komárňanskom okrese.