<The> role and status of universities in Slovakia - Palaščáková, Daniela
Vývoj vzdelanostnej úrovne slovenskej populácie. Vývoj univerzít v regiónoch Slovenska. Počty absolventov. Umiestnenie univerzít v jednotlivých regiónoch - regionálne disparity.