Súvislosti realizácie koncepcie striebornej ekonomiky v krajinách Európskej únie - Pauhofová, Iveta
Efekty realizácie koncepcie striebornej ekonomiky. Väzby demografického vývoja, formovania dôchodkov a potenciálu striebornej ekonomiky. Štruktúra potenciálneho dopytu starších v regiónoch a krajinách Európskej únie. Vzťah príjmov aktívneho obyvateľstva a starších obyvateľov. Dlhodobý rámec realizácie koncepcie striebornej ekonomiky na Slovensku.