Privátna značka - príležitosť pre predajcov, výrobcov aj zákazníkov - Hrnčiarová Turčiaková, Anna
Podstata a význam privátnej značky. Privátna značka - príležitosť pre výrobcov, retailerov a spotrebiteľov. Druhy privátnych značiek. Vzťah spotrebiteľa k značke. Kategorizácia zákazníkov z pohľadu vzťahu k značke.