Predpoklady úspešnosti a zlyhania riadenia projektov - Jurkovičová, Lujza
Projektový manažment a jeho využívanie v organizáciách. Osobnostné predpoklady a schopnosť viesť ľudí tak, aby sa projekt vyvíjal správnym smerom. Predpokladom úspechu sú nielen skúsenosti, ale aj dobré znalosti z viacerých vedných oborov.