Využívanie rizikového kapitálu z verejných zdrojov v SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Význam rizikového kapitálu ako alternatívneho zdroja financovania MSP. Príspevok charakterizuje túto formu financovania, uvádza štátne a súkromné spoločnosti poskytujúce v SR rizikový kapitál. Analyzuje údaje o využívaní ponuky rizikového kapitálu z verejných fondov, zastúpených v SR vo Fonde fondov s. r. o. v uplynulom období. Napriek tomu, že rizikový kapitál na Slovensku nesporne prispel k podpore viacerých inovačných projektov MSP, jeho využívanie zatiaľ nie je dostatočné.