Metóda Balanced Scorecard ako nástroj rozvoja a prosperity podnikov - Dubcová, Katarína
Vymedzenie vzniku a základných vývojových štádií metódy Balanced Scorecard v strategickom riadení podnikov. Základné teoretické definovanie metódy Balanced Scorecard. Na teoretické východiská nadväzuje popis základných štyroch perspektív používaných v rámci metódy. Príklady meradiel používaných pri implementácii metódy Balanced Scorecard rozčlenenej do štyroch pôvodných perspektív.