Miesto výskumnej činnosti v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Strážovská, Helena
Veda a výskum v malých a stredných podnikoch v SR nemá dlhodobú tradíciu. Príčiny. Analýza výskumnej činnosti v malých a stredných podnikoch na vzorke približne 600 podnikov. Výsledky analýzy.