Marketingová stratégia včelárskeho podnikania na Slovensku - Gogolová, Martina
SWOT analýza včelárskeho podnikania na Slovensku. Marketingové ciele v oblasti včelárstva. Návrh marketingových aktivít v oblasti včelárstva.