Podniková diagnostika ako komplexný pohľad na podnik a jeho prosperitu - Gondžárová, Barbora
Prosperita podniku a podniková diagnostika. Štruktúra a zameranie podnikovej diagnostiky. Prienik podnikovej diagnostiky a analýzy prosperity podniku. Podniková diagnostika je pre celkovú prosperitu podniku dôležitá. Poskytuje dôležité informácie vedeniu podniku, vďaka ktorým je možná včasná eliminácia negatívnych javov a teda nedôjde ku zníženiu prosperity podniku a oslabeniu jeho postavenia na trhu.