Ľudské zdroje v malom a strednom podnikaní na Slovensku - Strážovská, Ľubomíra
Analýza výsledkov výskumu na vzorke 600 malých a stredných podnikov v SR podľa vybraných ekonomických charakteristík. Počet a veková štruktúra zamestnancov. Podiel administratívnych zamestnancov. Vzdelanie zamestnancov.