Outsourcing v strategickom riadení podniku - Kicová, Eva
Outsourcing je súčasťou strategického riadenia podniku. Predstavuje nástroj na optimalizáciu spotreby podnikových zdrojov, čo je nevyhnutné pri orientácii na základné strategické ciele podniku. Príspevok sa venuje základným oblastiam využitia outsourcingu v praxi a jeho významu v strategickom riadení podniku.