Aspekty dodávateľsko – odberateľských vzťahov po nástupe obchodných reťazcov - Kissová, Jana, 1979-
Príspevok sa zaoberá posúdením dodávateľsko – odberateľských vzťahov v súvislosti s nástupom a etablovaním obchodných reťazcov na trh. Konkretizuje dodávateľov tovaru do obchodných reťazcov a približuje vzájomnú spoluprácu s nimi.