Miery kreditného rizika - Kollár, Boris
Základné pojmy týkajúce sa kreditného rizika. Pravidelná analýza a následné včasné určenie potrebnej výšky rezerv by malo slúžiť ako ochrana pred defaultom a teda aj neželanými ekonomickými dôsledkami, ktoré z neho vyplývajú.