Systém certifikácie odborníkov v oblasti projektového riadenia a jeho vplyv na konkurencieschopnosť podniku - Kormancová, Gabriela
Príspevok sa zaoberá opodstatnenosťou a prínosom certifikácie pre (budúcich) projektových manažérov. Jeho súčasťou je i popis súčasného stavu v uvedenej oblasti v SR. Zároveň poukazuje na prepojenie certifikácie v oblasti projektového riadenia s konkurencieschopnosťou podnikov.