Sladkosť zo strechy - Blažej, Ján
Úle na streche varšavského hotela Hyatt Regency. Názor biológov, že včelám vo veľkých mestách sa už darí lepšie ako na vidieku. Menej pesticídov a umelých hnojív. Včely na streche aj iných hotelov vo svete. Takéto úle čakajú aj na Bratislavu.