HR outsourcing ako zdroj konkurenčnej výhody podniku - Kormaňáková, Veronika
Outsourcing ľudských zdrojov, human resources outsourcing. Príspevok definuje hlavné očakávania manažérov od outsourcingu, motivačné faktory a aspekty. Taktiež zhrňuje výsledky štúdie zameranej na HR outsourcing. V závere sú spomenuté odhady a trendy outsourcingu do budúcna.