Je podnikanie pre podnikateľov v Slovenskej republike stále atraktívne? - Majerčák, Peter
Autori príspevku podrobným spôsobom hodnotia vývoj podnikateľského prostredia v Slovenskej republike. Bariéry dlhodobého podnikania. Návrhy na zlepšenie podnikateľského prostredia v Slovenskej republike.