Registrovaná ochranná známka ako zdroj konkurenčnej výhody podnikov v SR a ČR - Majerová, Jana
Ochranná známka v právnom poriadku SR. Procesná mapa registrácie ochrannej známky. Analýza stavu využívania ochranných známok podnikmi v SR a ČR. Zapísané ochranné známky v SR v rokoch 2001 – 2011. Zapísané ochranné známky v ČR v rokoch 2001 – 2011. Zapísané ochranné známky v SR a ČR v rokoch 2001 – 2011.