Textilné inovácie a ich aplikácie v praxi - Knošková, Ľubica, 1965-
Situácia a kontrola procesu výroby v odevnom, textilnom a obuvníckom priemysle. Typy inovatívnych textílií a využitie inovačných trendov v textilnom priemysle. Podmienky na domácom trhu. Expanzia v Ázii a východnej Európe.