Konkurencieschopnosť podniku - Mikáčová, Lenka
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Poňatie konkurencie na mikroekonomickej úrovni a prístupy k jej meraniu. Finančná analýza ako systém merania konkurencieschopnosti podniku. Benchmarking.