Význam audítorskej profesie v kontexte zabezpečenia finančnej stability - Krišková, Petra, 1981-
Význam práce audítora v podmienkach trhovej ekonomiky. Audit a finančná stabilita. Audítorská profesia ako záruka ekonomického prostredia. Nezávislosť audítorskej profesie. Riziko sprevádzajúce audítorskú profesiu. Stanovisko audítora.