Pojem vlastné imanie v kontexte finančného účtovníctva - Mateášová, Martina, 1979-
Pojem vlastné imanie do roku 1993. Pojem vlastné imanie od roku 1993. Problematika vlastného imania vymedzená v zákone č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Pojem kapitál.