Význam marketingu v systéme manažérstva kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Analýza postavenia marketingu v manažérstve kvality so zameraním na identifikáciu tých aspektov, ktoré podčiarkujú opodstatnenosť a prepojenosť marketingu s manažérstvom kvality.