Zviditeľnenie firiem využívaním dizajnu - Mlákay, Jozef
Správnym zvolením marketingovej stratégie a využitím jednotlivých prvkov grafického dizajnu môže firma a jej značka získať na trhu významnú konkurenčnú výhodu. Vybudovanie jednotného imidžu, na základe ktorého vedia zákazníci firmu a jej produkty identifikovať. Uplatnenie grafického dizajnu vo všetkých oblastiach spoločenského života.