Vlastné imanie a zákon o konkurze a reštrukturalizácii - Máziková, Katarína
Štruktúra vlastného imania z pohľadu účtovníctva. Vplyv spoločníkov na sumu vlastného imania. Záporné vlastné imanie a kladné vlastné imanie. Posudzovanie záporných vlastných imanií z pohľadu zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii. Novelizácia zákona k 1.1.2013. Riešenie hroziaceho úpadku spoločnosti reštrukturalizáciou.