Uplatnenie moderných didaktických prostriedkov pri výučbe predmetu Účtovníctvo poisťovní - Meluchová, Jitka, 1965-
Didaktické prostriedky využívané na predmete Účtovníctvo poisťovní. Obsahové zameranie predmetu. Úloha a možnosti využitia didaktických prostriedkov vo vyučovacom procese. Realizácia projektu KEGA "E-learning ako forma univerzitného a celoživotného vzdelávania v oblasti účtovníctva".