Význam koncepčného rámca prípravy a prezentácie účtovnej závierky podľa IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Projekt prípravy koncepčného rámca. Hlavný cieľ projektu - vytvoriť vhodný základ pre budúce štandardy tak, aby sa zabezpečila ich vnútorná konzistentnosť, medzinárodná porovnateľnosť a aby vychádzali z rovnakých princípov a zásad. Koncepčný rámec z pohľadu malých a stredných podnikov. Koncepčný rámec vo výučbe IFRS.