Kúpa podniku vs. vklad podniku - Ondrušová, Lucia, 1981-
Zmeny vo vlastníckych transakciách a ich vplyv na vlastné imanie obchodnej spoločnosti, na investorov a na vlastníkov podielu na základnom imaní v inej obchodnej spoločnosti. Obchodná spoločnosť a podnik. Kúpa podniku alebo jeho časti. Vklad podniku alebo jeho časti. Účtovanie a oceňovanie kúpy podniku alebo jeho časti. Účtovanie a oceňovanie vkladu podniku alebo jeho časti.