Cudzia mena v účtovníctve z pohľadu verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti - Pakšiová, Renáta, 1974-
Aplikácia všeobecne uznávaných účtovných zásad v nadväznosti na verný a pravdivý obraz. Cudzia mena v účtovníctve ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka. Kurzové rozdiely - kurzový zisk a kurzová strata.