Vybrané didaktické aspekty podpory podnikavosti vo vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Podnikavosť bola zaradená do referenčného rámca ôsmich najdôležitejších schopností celoživotného vzdelávania, ktoré je nutné na sociálne začlenenie a zamestnateľnosť jednotlivcov. Výchova k podnikavosti bola zaradená do vzdelávacích systémov stredoškolského a vysokoškolského štúdia.