Riadenie znalostí pre získanie konkurenčnej výhody - Štefániková, Ľubica
Príspevok posudzuje význam riadenia znalostí v podniku (na základe rôznych prieskumov) a zisťuje, ako znalostný manažment môže zabezpečiť trvalé konkurenčné výhody podniku.