Nové pravidlá platobného systému SIPS - Boušková, Dagmar
Účasť v platobnom systéme SIPS (Slovak interbank payment system). Prevádzka tohto platobného systému. Spracovanie príkazov účastníkov platobného systému SIPS. Poplatky za služby platobného systému. Reklamačný poriadok. Archivácia údajov.