Surfovanie po internete počas pracovnej doby - Mičudová, Tatiana
Internet je v súčasnosti považovaný za jeden z najefektívnejších pracovných nástrojov. Zamestnávatelia ho využívajú nielen pri vnútroorganizačnej komunikácii, ale aj pri komunikácii s dodávateľmi, klientmi, či úradmi. V neposlednom rade slúži ako zdroj informácií. Vďaka tomuto všetkému sa stal na mnohých pracoviskách nenahraditeľným pracovným nástrojom.