Martin Mosný: "Nové a dobré nápady neprichádzajú na objednávku." - Bleyová, Dagmar
Rozhovor s členom vedenia telekomunikačnej spoločnosti SWAN, a. s., Martinom Mosným, riaditeľom pre stratégiu a rozvoj, o skúsenostiach s inovovaním v rýdzo slovenskej firme.