Prezentačné zručnosti a ich význam v kvalite riadenia nonverbálna komunikácia a kultivovaný prejav - Soroková, Tatiana
Jednou z podmienok úspešnej prezentácie osobnosti je zdravé sebavedomie a pozitívne myslenie. teoretické a praktické poznatky americkej školy v rovine optiky, kinetiky, olfaktoriky a koloretiky nonverbálnych prejavov.